עצירות ונפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/10/2015 | 10:23 | מאת: חני

שלום דר סובלת מעצירות, גזים ונפיחות בבטן. שלחתי בדיקת צואה לקנדידה ויצא חיובי.התחלתי דיאטה קשה לטיפול בפטריה כפי שהומלץ לי ע"י נטורופט, אך עדיין אותן בעיות בטן, מה עוד אפשר לעשות? האם יש טיפול תרופתי? תודה מראש חני .

07/10/2015 | 14:00 | מאת: ד"ר דן קלמן

אמנם במרפאתנו מטפלים גם בבעיות מערכת עיכול, בכלל זה קנדידה, אך פורום זה עוסק בנושא דלקות בנרתיק בלבד. יש להפנות השאלה לפורום העוסק במערכת העיכול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק