עזרה בבקשה..

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/09/2015 | 23:24 | מאת: קרן

שלום, אני בת 23, נוטלת גלולות דיאנה באופן סדיר מזה חצי שנה. לפני 3 חודשים עקב שטיפה אינטימית לא נכונה אובחנתי בקנדידה ופטרייה בנרתיק, טופלתי תחילה בקרמאגיס לא הצליח הטיפול טופלתי בנרות אגיסטן ל5 ימים זידובל ל5 ימים קרמאגיס. הטיפול הצליח שבוע והפטרייה חזרה. לאחר מכן קיבלתי כדורים איטרנול ל4 ימים. נהנתי מיומיים שקט והפטרייה חזרה. הפרשות הן צהובות-לבנות ודביקות מאוד... גמו ג'לי סמיך ודביק. קשה לקיחם יחסי מין במצב הזה הכל שורף מאוד. הרופא אומר שזה מוזר לו שכלום לאעובד עליי ואני מתוסכלת כי אם הרופא אומר שאין מה לעשות אז מה לעשות ?? מה יהיה?

29/09/2015 | 02:46 | מאת: ד"ר דן קלמן

זידובל מיועד לטיפול בווגינוזיס חיידקית וכל שאר התכשירים שהזכרת מיועדים לטיפול בפטרייה. אם אכן זו פטרייה אז יש פרוטוקולים רבים לטיפול תרופתי בה, בתרופות מינונים ומשך טיפול שונים. באם בכל זאת דבר אינו עוזר יש אפשרות לטפל בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון כפי שמבוצע במרפאתנו. זוהי שיטת טיפול יעילה מאוד למצבים של דלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. את מוזמנת לפנות למרפאתנו לאבחון והתאמת טיפול אישי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק