קרן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

20/09/2015 | 08:18 | מאת: דלקת

רופא הנשים הפנה אותי לבצע בדיקת שתן כדי לשלול מצב של דלקת או זיהום בדרכי השתן ואז לדעת אם קיימת פטריה או זיהום.. הבעיה זה שקיבלתי מחזור, האם ניתן לבצע בדיקת שתן במחזור?

20/09/2015 | 14:06 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם יש חשד לדלקת חריפה בדרכי השתן אז אפשר לבצע הבדיקה גם בעת וסת. יש לנקות היטב המקום ולקחת הדגימה משתן אמצעי (ז"א אחרי שמתחילים להטיל שתן רק אז לקרב הצנצנת ולקחת הדגימה). ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק