הפרשה צמיגית

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/09/2015 | 16:43 | מאת: יעל

שלום.. אני בת 23 לוקחת גלולות דיאנה באופן סדיר מזה 4 חודשים לפני שבוע טופלתי באמצעות זידובל ג'ל לפטרייה בנרתיק החדרתי אותו באמצעות מוליך יומיים אחרי קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי עכשיו אני בשבוע הפסקה מהגלולות והבחנתי בהפרשות לבנות צמיגיות מאוד , מה זה יכול להיות ?

20/09/2015 | 01:51 | מאת: ד"ר דן קלמן

ג'ל זידובל לא נועד לטיפול בפטרייה אלא בווגינוזיס חיידקית המתאפיינת בריח רע. הפרשה לבנה צמיגית יכולה להיות הפרשה רגילה. אם זה מלווה בתסמינים נוספים כגון גרד או צריבה, ייתכן ומדובר בפטרייה. לאבחנה מדויקת וטיפול מתאים יש לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק