קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/09/2015 | 15:42 | מאת: עדי

היי אני בן 25 ת יד סבלתי מעייפות וחולשה ומעט כאבי בטן אבל לא ברמה שהפריע לי בתקפוד היום יומי לפני 4 חודשים קבלתי מין סחרחרות ולא הרגשתי טוב ומאז ראיתי רופאים כמו שלא ראיתי על החיים שלי אפשר להגיד ש3 חודשים לא יצאתי מהבית כמעט כל היום במיטה חלש תחושת שפעת עייפות כאבי ראש תחושת ריחוף הרופאים עשו לי מגוון בדיקות של הראש ובדיקת אולטרסאונד בטן ובדיקות דם וכו' ולא עלו על כלום עד שראיתי באינטרנט על הקנדידה שלחתי להם בדיקת צואה ומצאו לי קנדידה ברמה 4 הכי גבוה עכשיו זה מסביר את כל מה שהיה לי עכשיו שאלה לי אליכם מי חווה את זה ומה הוא הרגיש ועד כמה זה אפשרי לטיפול , ומה הטיפול בדבר הנורא הזה שהשבית אותי 4 חודשים שלמים של דיכאון כרוני וחולי נוראי אדמח שתשתפו אותי מי שחווה את זה גם??? תודה .

10/09/2015 | 02:03 | מאת: ד"ר דן קלמן

פורום זה עוסק בדלקות בנרתיק (כולל על רקע פטרייתי) בלבד. שאלה בנושא קנדידה במערכת העיכול יש להפנות לפורום העוסק במערכת העיכול. במרפאתנו ישנם רופאים המטפלים גם בקנדידה במערכת העיכול ובאם תרצי, את מוזמנת לפנות למרפאה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק