זיהום

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/08/2015 | 10:41 | מאת: שולי

האם היוני שבגילי אני עדיין סובלת מזיהומים בנרתיק? לא לוקחת הורמונים תודה

30/08/2015 | 15:13 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ציינת את גילך או כל רקע אחר. אם את אישה בגיל הבלות אז זיהומים בנרתיק אכן יכולים להיות אך לתסמינים מסוימים יכול להיות גם אחראי מצב הנקרא "אטרופיה" של רירית הנרתיק. זה נובע מהעדר הורמון האסטרוגן. כאמור לא מסרת פרטים ולא ניתן להתייחס למקרה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק