CANDIDA GLABRATA

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/08/2015 | 09:56 | מאת: א

שלום, אני בשבוע 36+4 להריון. במשטח ואגינאלי עבור GBS התגלה שיש לי CANDIDA GLABRATA. רופא הנשים שלי אמר שנטפל בכך אחרי הלידה. אין סיכון לעובר בהדבקות בזמן הלידה? אין טיפול שאני יכולה לקחת עכשיו ?

24/08/2015 | 10:59 | מאת: ד"ר דן קלמן

אפשר לטפל בתכשירים מקומיים כגון נרות גם כעת אם חייבים או אפשר לחכות לאחר הלידה. הפטרייה לא מהווה סיכון לעובר והדבקה בזמן לידה מתבטאת לרוב בחיפוי על הלשון מצב שניתן לרוב לטפל בו בקלות. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק