צריבה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/08/2015 | 12:25 | מאת: אור

שלום אני סובלת מצריבה בנרתיק לאחר קיום יחסים, טופלתי בנרות ובכדורים שנלקחים אחת לשבוע והנושא חזר על עצמו לאחר הטיפול, לאחרונה ביצעתי את בדיקות שתן (תרבית) ובדיקת דם ויצא שהכל תקין, ממה בעיה זו יכולה להגרם? היתכן שהבעיה אצל בעלי? ואם כן לאיזה רופא פונים לבדיקה? תודה

15/08/2015 | 02:27 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ניתן לקבוע ממה את סובלת ומה מקור הבעיה מתיאור זה בלבד וללא בדיקה. יש לפנות לרופא נשים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק