אוזון - טיפול

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/08/2015 | 10:14 | מאת: רבקה

שלום דר' קראתי על טיפולים באוזון לדלקות בנרתיק. אני סובלת כבר די הרבה זמן וכל הטיפולים הרגילים עוזרים באופן זמני והבעיה חוזרת שנית. האם אתה יכול להסביר מה הטיפול ובמה הוא כרוך? מודה על תשובתך, רבקה

15/08/2015 | 02:24 | מאת: ד"ר דן קלמן

ניתן לטפל באוזון ויעיל אף יותר הוא טיפול משולב בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון. טיפול ההיפרתרמיה הינו חימום מקומי של הנרתיק ויחד עם האוזון נותן תוצאות טובות מאוד בטיפול בדלקות חוזרות בנרתיק, בעיקר על רקע של פטרייה (קנדידה), שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. ניתן ללמוד על טיפולים אילו בלינק הבא: http://www.xn--7dbads7a3b.co.il/index.php?dir=site&page=content&cs=3052 ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק