פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/08/2015 | 16:57 | מאת: נעמי

שמעתי מחברה שקיבלה טיפול לפטריה בנרתיק ע"י חימום ואוזון. אני סובלת כ-10 שנים מבעיה דומה ושום טיפול לא עזר. אני רוצה לנסות את הטיפול הזה אבל חוששת שהוא יפריע לי בניסיונותי להרות. האם יש לי סיבה לחשוש או שאתה ממליץ לנסות? תודה מראש נעמי

13/08/2015 | 03:05 | מאת: ד"ר דן קלמן

טיפול בהיפרתרמיה ואוזון לא פוגע בפוריות. במקרים מסוימים ניתן אף לטפל בהיפרתרמיה לבעיות פוריות וניתן לשלבו בטיפול הורמונלי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק