פטרייה חוזרת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/07/2015 | 15:12 | מאת: עידית

שלום. אני בת 36 עם 3 ילדים. כבר 15 שנה סובלת מפטרייה בנרתיק עם גירודים והפרשות. בכל הריון זה החמיר והיה בלתי נסבל. עכשיו זה בא והולך בערך כל חודש חודשיים. בתרבית תמיד יוצאת קנדידה. נרות ומשחות עוזרות אבל הכל חוזר. מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהבעיה פעם אחת ולתמיד? תודה.

26/07/2015 | 15:18 | מאת: ד"ר דן קלמן

במקרה כמו שלך יש צורך בייעוץ מעמיק בכדי להתאים טיפול אישי. עקרונית, ניתן לעלות בעוצמת הטיפול התרופתי, ניתן לטפל בכדורים (לפי תיאורך לא טופלת בכדורים בעבר), לנסות אמצעי עזר כגון דיאטה אנטי-קנדידה ונטילת פרוביוטיקה, ובאם בכל זאת תרופות לא עוזרות כדאי לנסות טיפול בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון שזהו טיפול יעיל מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק