צריבה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

08/06/2015 | 13:25 | מאת: גלית

שלום, אני סובלת כמעט 3 שבועות מצריבה קשה ובלתי נסבלת בנרתיק. קבלתי אגיסטן ללא הועיל ואז דלצין בנרות ואחכ כדורים של פלוגנול. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם אמצעים אלטרנטיביים וללא הועיל. מה ניתן לעשות? זה ממש משבש לי את החיים. תודה רבה

08/06/2015 | 15:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפני הכל את זקוקה לאבחון מדויק של הבעיה. יש פתרונות נוספים לדלקות חוזרות או עקשניות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול תרופתי, למשל טיפול בהיפרתרמיה ואוזון אך כאמור, לפני הכל, יש לאבחן הבעיה. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק