פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

25/02/2014 | 14:58 | מאת: שירלי

לפני שבועיים הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שיש לי פטריה בנרתיק אך הנרות והכדורים שהיא נתנה לא עזרו לי, יש לי בבית אגיסטן וגינלי ואגיסטן 3 קרם אני לא יודעת מה לעשות ותור לרופאת נשים יש רק עוד 20 יום, אשמח למענה.תודה

26/02/2014 | 15:24 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ציינת באילו תסמינים מתבטאת הבעיה וגם לא ציינת אם ביצעת משטח מהנרתיק או לא. ככל הנראה הרופאה התרשמה שמדובר בפטרייה אבל אם הבעיה ממשיכה רצוי גם לעשות משטח. באם אכן זה פטרייה ניתן גם לעלות במדרגה ולטפל בכדורים (בהתייעצות עם רופאך). באם דבר לא עוזר ישנם גם טיפולים יעילים בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון. את מוזמנת לפנות לייעוץ. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

26/02/2014 | 15:39 | מאת: שירלי

הבעיה מתבטאת בתסמינים של גירוד והפרשה בצבע צהבהב עם ריח אבל לא חזק, לא ביצעתי משטח מהנרתיק אך הרופאה שביקרתי אצלה תמיד מגיבה בכעס אם אני מבקשת ממנה איזשהי בקשה היא אומרת לי שאני לא אגיד לה מה לעשות. כבר לקחתי כדורים אך זה לא עוזר

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק