שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

01/06/2015 | 08:23 | מאת: ליאורה

שלום יש לי כבר כמה ימים חום וכאבי בטן תחתונה עם הפרשה לבנה/צהובה מהנרתיק ורופא המשפחה אמר שזו כנראה בעיה גניקולוגית והפנה אותי לרופא נשים אך התור רק בעוד שבועיים. מה יכולה להיות הסיבה והאם אני יכולה לטפל בזה לבד בנרות או משהו אחר? תודה

01/06/2015 | 09:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

לטפל לבד בנרות – בהחלט לא. באם זו אכן בעיה גניקולוגית, זו עלולה להיות דלקת אגנית (PID), מצב המצריך טיפול אנטיביוטי ללא דיחוי. בשל כך, רצוי לפנות למוקד רפואי או חדר מיון ולא להמתין לתור לרופא הנשים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק