גלברטה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/05/2015 | 13:36 | מאת: תמר

שלום רב במשטח וגינלי יצא שיש לי קנדידה מסוג גלברטה, גם לאחר טיפול בנרות לא עזר , סובלת מגירודים והפרשות.מה זה גלברטה ומה הטיפול היעיל שאתה יכולמ להציע לי? תודה להתיחסותך

27/05/2015 | 20:56 | מאת: ד"ר דן קלמן

קנדידה גלברטה הינו אחד הזנים של פטריית הקנדידה והוא ידוע בעמידותו היחסית לטיפול תרופתי. ניתן להעלות את המינון והתכיפות של הטיפול התרופתי אך אם זה לא עוזר ניתן לנסות טיפול בהיפרתרמיה ואוזון שהינו טיפול יעיל מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי. ניתן לקרוא על הטיפול ולצפות בסרטון בלינק הבא: http://www.xn--7dbads7a3b.co.il/index.php?dir=site&page=content&cs=3052 ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק