שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/05/2015 | 09:57 | מאת: צרויה

שלום רב. אני בת 30, יש חבר קבוע, אין ילדים. בימים האחרונים יש לי יותר הפרשות מהנרתיק, כאבים בבטן התחתונה ואתמול גם היה חום של 38.3. וההפרשות וכאבי הבטן התגברו. האם זה יכול לנבוע מפטריה? כדאי לפנות לרופא?

04/05/2015 | 11:47 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם זו אכן בעיה גניקולוגית זה יכול להתאים לדלקת אגנית (PID) ולא לפטרייה, מצב המצריך טיפול ללא דיחוי. בשל כך רצוי לפנות למוקד רפואי או חדר מיון ולא להמתין לתור לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק