צריבה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/04/2015 | 13:00 | מאת: טלי

כבר זמן רב יש לי תחושה תמידית של צורך במתן שתן שהמתגברת בכל תנועה ולפעמים יש לי צריבה בסוף מתן שתן (אני בתולה) בדיקות שתן ותרבית תקינות. לפני כחודשיים היה לי פצע קטן בפות שעבר לאחר מריחת ויטה מרפן. לפני ששמתי את המשחה שמתי לב שעור הפות מעט מגורה ואדמדם ואני חושבת שאחרי מריחת המשחה (שנמרחה כמובן בכל האזור) הייתה הטבה קלה באדמומיות וברגישות העור. התחושה החזקה למתן שתן נשארה כבר כמה חודשים. בירור אורולוגי תקין+אולטראסאונד גיניקולוגי תקין. אין לי הפרשות ולא גרד,האם יכול להיות שיש לי פטריה או חיידק אחר בפות שגורם לי לתחושה המתמדת לשתן?? רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום: צרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

19/04/2015 | 15:56 | מאת: ד"ר דן קלמן

מתיאורך לא ניתן להגיע למסקנה מהו הגורם לבעיה. לשאלתך באם זה יכול להיות חיידק או פטרייה בנרתיק הגורמים לתחושת הצורך במתן שתן – התשובה היא שזה ייתכן אם כי לנוכח העובדה שאת בתולה פחות סביר שמדובר בחיידק. רצוי לפנות לייעוץ מסודר. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק