פטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/04/2015 | 11:14 | מאת: סער

שלום רב, אני בת 20, וכבר שלושה שבועות אני סובלת מאי נוחות בפות: גרד, צריבה, תחושת שריפה, הפרשות, ריח רע ולפעמים כאבי בטן. על פניו נראה שמדובר בפטריה, אך קיבלתי כבר 3 טיפולים שונים: משחה פנימית של אגיסטן, נרות אגיסטן ונרות ג'ינו דקטרין ואין שום הקלה במצב וקשה לי לתפקד כרגיל. האם ישנה אפשרות שלא מדובר בפטריה הרגילה? יש לציין שמזה שנתיים כל חודשיים לערך חוזרות התחושות הללו. הפעם אין אינן חולפות. מה עלי לעשות? תודה ראש

13/04/2015 | 13:18 | מאת: ד"ר דן קלמן

ציינת תסמינים שכל אחד מהם יכול להתאים לגורם שונה לבעיה וזה לא ברור כלל אם מדובר בפטרייה או בגורם אחר או שילוב של יותר מגורם אחד. בשל כך יש קדם כל לאבחן במדויק את הגורם ע"י בדיקת רופא נשים וגם ע"י משטח מהנרתיק ואם יש צורך גם בדיקות נוספות, ולתת טיפול בהתאם. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק