פטרייה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/04/2015 | 03:10 | מאת: מלי

שלום. אני סובלת כבר שבועיים מגירודים וצריבה בנרתיק ויש לי הפרשה לבנה בכמות מאוד גדולה. גם רופא המשפחה וגם רופא הנשים אמרו שזה פטרייה ורופא הנשים נתן לי אגיסטן בנרות אבל התרבית שהוא שלח יצאה תקינה ואין פטרייה. רציתי לשאול אם אפשר שלא לקחת את הנרות ומה זה יכול להיות אם לא פטרייה. תודה

12/04/2015 | 02:46 | מאת: ד"ר דן קלמן

תרבית שלילית לא שוללת לחלוטין נוכחות של פטרייה היות והפטרייה מתקשה לצמוח בתרבית. לא אחת האבחנה נעשית על סמך התמונה הקלינית בלבד (תסמינים ובדיקה). לכן רצוי לקחת הטיפול גם אם התרבית שלילית ולפי מה שתיארת זה בהחלט יכול להתאים לפטרייה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק