פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

30/03/2015 | 09:36 | מאת: ציפי

שלום דוקטור אני בת 27 אמא לילדה בת שנה, מאז הלידה אני סובלת מכאבים ושריפת באת מתן שתן. רופא שבדק אותי שלל דלקת. מה ניתן לעשות?? האם יש קשר לפטריה בנרתיק? תודה מראש

30/03/2015 | 11:32 | מאת: ד"ר דן קלמן

ממה שתיארת לא ברור איזו דלקת שלל הרופא – האם בדרכי השתן או בנרתיק, ולא ציינת אם עשית בדיקות כלשהן. כאבים וצריבה במתן שתן יכול להיות תסמין של דלקת בנרתיק, בכלל זה פטרייה, אבל לרוב זה נובע מדלקת בדרכי שתן. רצוי לעשות בדיקת שתן לכללית ולתרבית וכן משטח מהנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק