שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/03/2015 | 10:25 | מאת: אביטל

אני בת 35 אחרי כל מחזור סובלת מצריבות וכאבים בעת קיום יחסים, אגיסטן עוזר לתקופה קצרה. מה אפשר לעשות? מודה לך

29/03/2015 | 14:44 | מאת: ד"ר דן קלמן

קדם כל רצוי לאבחן את הבעיה לכן רצוי לפנות לרופא. באם אכן מדובר בפטרייה, יש עוד אמצעי טיפול בנוסף לנרות אגיסטן, בכלל זה כדורים. באם בסופו של דבר טיפול תרופתי לא יפתור את הבעיה כדאי לנסות טיפול בהיפרתרמיה ואוזון שזהו טיפול יעיל מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול תרופתי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק