הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/03/2015 | 12:22 | מאת: אירית

יש לי הפרשות עם ריח לא נעים שמורגש בעיקר ביחסי מין.האם זה אומר שיש לי טריכומונס. מה זה יכול להיות?

27/03/2015 | 04:27 | מאת: ד"ר דן קלמן

27/03/2015 | 04:23 | מאת: ד"ר דן קלמן

27/03/2015 | 04:58 | מאת: ד"ר דן קלמן

זה יכול להיות גם טריכומונס אך יותר סביר שמדובר במצב הנקרא וגינוזיס חיידקית. זהו מצב בו כמות החיידקים "הטובים" (לקטובצילוס)המפרישים חומצה יורדת וכמות "הרעים" (בעיקר אנאירוביים) עולה. חומציות הנרתיק יורדת (ה PH עולה לכיוון הבסיסי) ויש הפרשה בעלת ריח לא נעים שמוחמרת ביחסי מין. כדי לאבחן במדויק ולטפל יש צורך בבדיקה. כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק