שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/03/2015 | 11:46 | מאת: אירנה

אני נמצאת בטיפולי פוריות (IVF) ומאז שהתחלתי בטיפולים התפרצה לי פטריה בנרתיק עם גרד והפרשות, מאוד לא נעים. הרופאים מסרבים לתת לי תרופות כי אני בטיפולים. מה אפשר לעשות?

25/03/2015 | 01:32 | מאת: ד"ר דן קלמן

החשש הוא שאם תכנסי להריון כתוצאה מטיפולי ה IVF התרופות עלולות לפגוע בעובר. טיפול הורמונלי חזק שמקבלים כחלק מפרוטוקול ה IVF בהחלט יכול לעורר פטרייה. באם זה מאוד טורדני אין מנוס מלהפסיק לזמן מה את טיפולי הIVF ולטפל בפטרייה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק