קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

23/03/2015 | 11:36 | מאת: לילך

שלום. רציתי להתחיל טיפול בהיפרתרמיה לקנדידה בנרתיק ממנה אני סובלת כבר חמש שנים , אבל אני חוששת שזה יפגע לי בסיכוי להביא ילדים בעתיד. האם זה נכון?

23/03/2015 | 11:50 | מאת: ד"ר דן קלמן

טיפול בהיפרתרמיה אינו פוגע כלל בפוריות. ישנם מקומות בעולם בהם משתמשים בשיטה להגברת הפוריות אך אנו לא עוסקים בזאת אלא משתמשים בשיטה לטיפול בדלקות חוזרות בנרתיק בלבד ולכך הטיפול יעיל מאוד. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק