בעיות וגינליות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/03/2015 | 09:58 | מאת: שלומית

תקופה ארוכה אני סובלת מגירוד וצריבה ונמנעת מקיום יחסים, עקב הסבל הנגרם לי. הרופא בקופת חולים לא מוצא כלום בבדיקה . אנא עזור לי תודה על התיחוסתך

16/03/2015 | 11:32 | מאת: ד"ר דן קלמן

בנוסף לבדיקה הקלינית רצוי לעשות גם בדיקות (שלא ציינת אם עשית או לא) כגון משטח מהנרתיק ובמידת הצורך בדיקות נוספות. את מוזמנת לפנות למרפאתנו שמתמחה בין השאר בטיפול בדלקות חוזרות בנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק