פלג'יל

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

09/03/2015 | 09:38 | מאת: נ.ג.

שאלתי היא האם יש תרופה נוספת, חוץ מפלג'יל לטיפול בטריכומונס. נמצא אצלי טריכומונס בבדיקות אבל פלג'יל עושה לי מאוד רע, טעם רע בפה, כאבי בטן וכו. הרופא אמר לי שאין תרופה אחרת. תודה

09/03/2015 | 10:21 | מאת: ד"ר דן קלמן

אפשר לטפל גם בתרופה בשם פרוטוציד (טינידזול) אבל היא שייכת לאותה המשפחה כמו פלג'יל ויש לקוות שלא תגרום לך לתופעות לואי דומות. התייעצי עם רופאך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק