אוזון בלבד

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

25/02/2015 | 18:45 | מאת: שירלי

שלום, כמו רבות, גם אני סובלת מפטרייה בנרתיק כבר מספר שנים והיות ותרופות כבר לא עוזרות לי אני שקלתי את הטיפולים המיוחדים שאתם עושים. אני קצת חוששת מהחימום ורציתי לשאול אם טיפול באוזון בלבד יהיה יעיל באותה המידה. תודה, שירלי.

25/02/2015 | 19:11 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא נתת פרטים רבים על מצבך אך באופן כללי ניתן לומר שאוזון לנרתיק הוא אמצעי יעיל לטיפול בדלקות בנרתיק אך היפרתרמיה (חימום) בשילוב עם אוזון הוא טיפול הרבה יותר יעיל. כמובן ששוקלים את סוג הטיפול בכל מקרה לגופו. בכל מקרה, אין מה לחשוש כלל מטיפול בחימום, הוא לא גורם שום נזק (וגם לא פוגע בפוריות כלל. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק