פלורג'ין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

22/02/2015 | 14:55 | מאת: ריקי

בהקשר לשאלה הקודמת רציתי לשאול האם נרות פלורג'ין זה אותו הדבר כמו פמינה לקטל ומה עדיף?

22/02/2015 | 16:04 | מאת: ד"ר דן קלמן

התכשירים שהזכרת אינם זהים. פמינה לקטל הוא תכשיר הנועד קדם כל ליצור סביבה חומצית בנרתיק והוא מכיל בין השאר חומצה לקטית ועוד חומרים כגון גליקוגן שאמור לשמש קרקע מזון ל"חיידקים הטובים" (לקטובצילוס) אך הוא לא מכיל חיידקים. פלורג'ין הוא תכשיר פרוביוטי בבסיסו והוא מכיל את חיידקי הלקטובצילוס על סוגיהם. גם תכשיר זה מכיל חומצה לקטית ווטמין C (ועוד חומרים) ליצירת סביבה חומצית. לא ציינת ממה את סובלת לכן לא ניתן לומר מה עדיף למצבך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק