Femina lactal-veginal

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

22/02/2015 | 01:18 | מאת: שירי

שלום, אני סובלת באופן קבוע מדלקות בנרתיק. רופא הנשים שלי המליץ לי לקחת בקביעות לאחר המחזור femina lactal-veginal gel . לצערי, לא הקפדתי על כך ואני מרגישה שיש לי שוב דלקת בנרתיק. תרופה זו על פי ההוראות גם מסייעת בטיפול בדלקות נרתיק, אך במקום יומיים יש ליטול אותה שבעה ימים. רציתי לשאול אם במהלך שבעה הימים אני יכולה לקיים יחסי מין והאם נטילת התרופה עלולה לפגוע בהגנת גלולות מפני הריון( אני נוטלת גלולות יאז באופן קבוע וסדיר) תודה רבה לך

22/02/2015 | 02:24 | מאת: ד"ר דן קלמן

ניתן לקיים יחסי מין אך כמובן רצוי שלא לעשות זאת מיד לאחר החדרת החומר לנרתיק. אין לתכשיר זה כל השפעה על גלולות למניעת הריון וזה לא פוגע בהגנה מפני הריון. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק