טיפול בהורמונים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/02/2015 | 12:45 | מאת: תמר

שלום. אני בת 54, ללא מחזור כבר שנתיים, וסובלת מגרד ויובש בנרתיק. הרופא שלי אמר שזה מחוסר הורמונים ורצה לתת לי כדורים אך אני חוששת מהשפעות שליליות בכלל זה סרטן. יש משהו אחר שאפשר לעשות מבלי לקחת הורמונים? תודה.

16/02/2015 | 13:23 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם אכן הבעיה שלך היא אטרופיה של רירית הנרתיק (כתוצאה מחוסר באסטרוגן) וזאת הבעיה היחידה, ניתן לנסות לטפל בתכשירים מקומיים הניתנים לנרתיק ולא בכדורים ולראות אם זה עוזר. התייעצי עם רופאך לגבי אפשרות זו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק