הרפס

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/02/2015 | 23:57 | מאת: שרה

שלום. אני דתיה ועומדת להתחתן ובעלי לעתיד הוא חוזר בתשובה. הוא סיפר לי רק עכשיו שפעם הוא נדבק בהרפס באיבר המין אבל עכשיו אין לו. הרב אמר שאם אין לו אני לא יכולה להידבק אבל אני בכל זאת חוששת. מה לעשות? זקוקה לעצה. תודה.

07/02/2015 | 04:59 | מאת: ד"ר דן קלמן

הרפס גניטלי הוא לא אחד מנושאי פורום זה אך אוכל להרגיעך ולומר שלמרות שהרפס אכן נשאר בגוף בצורה רדומה, הדבקה מתרחשת לרוב רק כשיש נגעים על איבר המין ובגברים קל לזהותם, לכן מה שיש לעשות זה להימנע מיחסי מין באם מופיעים נגעים, לטפל בהם ולחדש היחסים רק לאחר היעלמותם. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק