קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/01/2015 | 08:47 | מאת: קנדידה

שלום. אני מאובחנת ומטופלת לקנדידה כבר ארבעה חודשים. ניסיתי כבר כל טיפול אפשרי שניתן על ידי קופת החולים בכלל זה נרות אגיסטן, חומצה בורית והשלמה למערכת החיסון. שום דבר לא הצליח לגבור על הפטריה ואני סובלת מכאבים עזים בנרתיק. אילו עוד טיפולים ידועים כיעילים מלבד דיאטה שגם ניסיתי? האם אוזון או היפרתרמיה מוכחים? לא מצאתי שום מאמרים בנושא ואני אובדת עצות.

18/01/2015 | 03:26 | מאת: ד"ר דן קלמן

קדם כל, בטיפולים שהזכרת שעברת לא ציינת טיפול בכדורים. באם לא קיבלת עדיין כדורים (פלוקונזול) אזי בהחלט כדאי לנסות זאת. הטיפול בהיפרתרמיה ואוזון אכן יעיל מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שלא מגיבות היטב לטיפול תרופתי. שיטת הטיפול בהיפרתרמיה פותחה בארץ ונמצאת בשימוש במספר מקומות בעולם. לאחר פיתוחה בוצע מחקר קליני בבית חולים בילינסון והוכח שהתוצאות טובות מאוד. הנה מספר לינקים לנושא המחקר: http://www.dayan-clinic.co.il/files/wordocs/Gynetherm1%20nartik%20.pdf http://www.dayan-clinic.co.il/files/wordocs/eshur%20belinson.jpg ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

18/01/2015 | 11:00 | מאת: קנדידה

קיבלתי פלוקנול במשך שמונה שבועות פעם בשבוע. אני מבינה שהיפרתרמיה יעילה לדלקות בנרתיק אך האם היא גם עוזרת להיפטר מהפטריה ששוכנת במעיים? תודה רבה על התגובה המהירה. אני מאוד מעריכה את העזרה.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק