קנדידה ואלרגיה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/01/2015 | 13:03 | מאת: דלית

אני אלרגית להרבה תרופות וגם אגיסטן בנרות ופלוקנול גורמים לי לאלרגיה ואני לא מצליחה להפטר מקנדידה בנרתיק מה שגורם לי לגירודים מטרידים וכאבים ביחסי מין. האם יש אמצעים אחרים שיכולים לפתור הבעיה? אני לוקחת פרוביוטיקה כבר חודשים ומנסה לשמור על דיאטה אבל כלום לא עוזר.

12/01/2015 | 13:44 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם אינך יכולה להשתמש בתרופות כדאי לנסות טיפול בהיפרתרמיה ואוזון. זהו טיפול לא תרופתי יעיל במיוחד למצבים של דלקות חוזרות בנרתיק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק