פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

08/01/2015 | 19:21 | מאת: ילנה

בת 32 ומאז הצבא מתענה מפטרייה בנרתיק עם גירודים הפרשות ויחסי מין מאוד כואבים. נרות עזרו בהתחלה אבל עכשיו כבר לא. כדורי פלוקנול עוזרים לשבוע והכל חוזר. זה ממש מייאש. מה אפשר לעשות?

10/01/2015 | 21:52 | מאת: ד"ר דן קלמן

בשלב ראשון רצוי לאבחן מהו הגורם המדויק לתסמינים, לכן רצוי לשלוח משטח עדכני מהנרתיק (ויש עוד בדיקות שניתן לעשות בשלב מאוחר יותר). באם זו אכן פטרייה וכבר טופלת בכל מה שניתן, כדאי לנסות טיפול בהיפרתרמיה ואוזון שזהו טיפול יעיל במיוחד למצבים של דלקות חוזרות שלא מגיבות היטב לטיפול התרופתי הרגיל. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק