תודה על המענה + עוד שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

22/12/2014 | 17:07 | מאת: אן

דר קלמן , תודה רבה על המענה המהיר, אני מתגוררת בארה"ב ורציתי לשאול האם אתה יודע אם פה ניתן למצוא מרפאות שמבצעות את טיפול החימום וגז אוזון לטיפול דלקות בנרתיק ? קראתי שזה מכונה ופטנט ישראלי אבל שיש מדינות נוספות שנותנות טיפול זה ,,, האם יש טיפול כזה בארה"ב?

24/12/2014 | 15:43 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ידוע לי על מרפאות המבצעות טיפול בחימום בארה"ב אבל טיפול באוזון אכן מקובל גם בארה"ב ויש לא מעט מרפאות העוסקות בכך. בין השאר ניתן למצוא מרפאות לפי STATE באתר האקדמיה האמריקאית לאוזונותרפיה http://www.aaot.us/find-a-doctor/ (ויש עוד). בהצלחה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק