גז אוזון

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/12/2014 | 17:28 | מאת: לאה

שלום דר' קראתי על טיפולים באוזון לדלקות בנרתיק. אני סובלת כבר די הרבה זמן וכל הטיפולים הרגילים עוזרים באופן זמני והבעיה חוזרת שנית. האם אתה יכול להסביר מה הטיפול ובמה הוא כרוך? מודה על תשובתך, לאה

17/12/2014 | 15:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

הטיפול היעיל ביותר הוא שילוב בין היפרתרמיה (חימום מקומי) ואוזון (שהוא סוג של חמצן – o3). טיפול זה מיועד למצבים של דלקות חוזרות בנרתיק (ברוב המקרים כתוצאה מפטריית הקנדידה) שכבר לא מגיבות או מגיבות רק באופן זמני לטיפול התרופתי הרגיל כפי שציינת שקורה במקרה שלך. השילוב בין חימום לאוזון יעיל הן בהשמדת המזהם והן בהפעלת מערכת החיסון של הגוף וכמו כן הוא גורם לשיפור זרימת הדם למקום וחידוש רירית הנרתיק. הטיפול אינו כואב (למעט הרגשת חום מסויימת בעת החימום) ואינו דורש הרדמה. יש לבצע סדרה של מספר טיפולים (לרוב כ 4 – 5 טיפולים). הטיפול בחימום ובאוזון אורך כ 20 דקות כל אחד. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק