וירוס CMV

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/12/2014 | 09:25 | מאת: ליאור

שלום, אני בת 27 וטרם נחשפתי לוירוס CMV , בהריון הראשון לפני שנתיים ביצענו מעקב לאורך כל ההריון על מנת לוודא שלא נדבקתי וכך ההריון עבר מבדיקה לבדיקה, כל ההריון נזהרתי, נלחצתי וחייתי בחשש כבר לגמור עם הסיוט הזה. כעת אני מתכננת הריון נוסף וממש לא מתחשק לי לחוות שוב את ההריון בצורה זו, במיוחד שכעת יש לי ילד בן שנתיים שיכול להדביק אותי בוירוס הזה, אני מאוד חוששת. מה ניתן לעשות כדי להמנע מהוירוס, או אולי יש איזו דרך לגשת לאיזה מקום ולהידבק בוירוס ובכך לשים זאת מאחוריי כבר? ממתינה לתגובה..

10/12/2014 | 15:03 | מאת: ד"ר דן קלמן

שאלתך אינה קשורה לנושא פורום זה העוסק בדלקות בנרתיק. אנא הפני שאלתך לפורום הריון בסיכון גבוה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק