תחושת שריפה באיבר המין והישבן, מה יכולה להיות הבעיה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

20/07/2020 | 19:32 | מאת: עינת

שלום, בעבר סבלתי מתחושת שריפה באיבר המין לאורך זמן, הלכתי לרופאת נשים והיא רשמה לי אגיסטן קרם ואגינלי וקרם נוסף וזה עבר. מאז לפעמים אני מרגישה תחושת שריפה בישבן וגם באיבר המין, אבל זה עובר יום אחרי או כמה שעות אחרי, מה יכולה להיות הבעיה? איני מקיימת יחסי מין. יש לציין שזה קורה בדרך כלל לאחר מקלחת או לאחר שאני חוזרת הביתה מיום ארוך, תוהה אם אני אולי רגישה לגורמי הסביבה כי אני יושבת מלא בתחבורה ציבורית, ולאחר מכן כשאני חוזרת שורף לי. האם יכול להיות קשר? ואייך ניתן לטפל בזה?

חום ולחות במקום כתוצאה מלבוש צמוד ולא מאוורר, ישיבה ממושכת, הליכה (שפשפת) יכולים לגרום לתופעה כפי שתיארת שתכופות נגרמת ע"י קנדידה. מה גם שטיפול באגיסטן עזר לפי תיאורך. לאבחון מדוייק רצוי לפנות לרופא בזמן שהתופעה מתרחשת.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק