הפרשות חריגות ולא תקינות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

30/09/2019 | 22:17 | מאת: ענת

כיום אחרי לקיחת פוטינור התחילו לי הפרשות חריגות בצבע צהוב ירוק. ובכמות גדולה. רציתי לשאול מה זה יכול להיות ולאיזה זיהום שייכים הסמפטומים האלו. אציין שהיו יחסים לא מוגנים, וטיול בבריכות לא נקיות במזרח (שהבנתי שגם זה יכול להיות סיבה. תודה על המענה מראש.

סביר להניח שהדברים האחרים שציינת ולא הפוסטינור, הם שגרמו לזיהום. מזהמים רבים יכולים להיות אחראים לתסמינים כפי שציינת, למשל טריכומונס (וגם אחרים). יש לפנות לבדיקת רופא ובדיקות מסויימות (כגון בדיקת שתן ל STD - מחלות המועברות בדרכי מין) ובהתאם לכך ייקבע הטיפול.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק