קנדידה עקשנית שאיני מצליחה להיפטר ממנה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

20/09/2019 | 09:26 | מאת: אביבה

שלום, מאמצע יוני ועד עכשיו אני סובלת מפטריה בנרתיק ( קנדידה אלבקיאנס על פי מה שיצא בתרבית ) משחה + נרות 2 סבבים לא הועילו . 2 סבבים של פלוקונאזול כדור אחד ל-3 ימים גם לא פתר עד הסוף את הבעיה אלא רק החליש את תדירות הגרד הפנימי. מחודש אוגוסט אני קיבלתי כדורים ל-3 חודשים, (כדור אחד כל חודש של פלוקונאזול טבע 150 מ"ג )שבינתיים לא נראה שפותר סופית את הבעיה( לפני מס' ימים לקחתי את הכדור השני ). מה עוד ניתן לעשות? זה דיי מתסכל ומשבש את איכות החיים. מציינת כי מעולם לא סבלתי מהבעיה הזו לפני כן..

קודם כל רצוי לוודא שהפטרייה היא אכן זו שגורמת לבעיה ולא גורם אחר. לכן, רצוי בנוסף למשטח, לעשות גם בדיקת שתן ל STD (מחלות המועברות בדרכי מין). בכל מקרה, במרפאתנו ישנן מספר דרכי טיפול ייחודיות בדלקות חוזרות בנרתיק (כגון אוזון והיפרתרמיה). את מוזמנת לפנות למרפאתנו לפגישת ייעוץ פרטנית והתאמת טיפול.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק