גרד בשפתיים של הנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/08/2019 | 23:19 | מאת: מירב

שלום, אני סובלת מגרד בנרתיק כבר כמה חודשים. טיפול באגיסטן ובקומאגיס לא עוזר. מה אפשר לעשות? זה ממש מציק רופא הנשים לא ראה שום דבר חריג בבדיקה לפני כחודש

גרד בנרתיק הוא תסמין שיכול לנבוע מגורמים רבים, ביניהם פטרייה ועוד רבים. לא ניתן לעשות אבחנה על סמך תלונה זו בלבד ללא בדיקה. במרפאתנו ישנו מגוון טיפולים לדלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפולים המקובלים אך לפני טיפול יש לאבחן המצב במדוייק בפגישת ייעוץ ובדיקות לפי הצורך. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק