פלוקונאזול לפטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/07/2019 | 09:09 | מאת: אלה

שלום, בחודש האחרון קיבלתי טיפול לדלקת בשתן עם 3 סוגי אנטיביוטיקה שונים בזה אחר זה. התפתחה לי פטריה בנרתיק וקיבלתי טיפוח בנרות אגיסטן שלא עזר והמשכתי לסבול מגרד מטריד (ללא הפרשות חריגות) אתמול קיבלתי מרופא נשים פלוקונאזול שני כדורים- לקחת במרווח של שלושה ימים. כמה שעות לאחר לקיחת הכדור הראשון התחילה צריבה גרועה יותר ממה שהיה לפני ובמהלך הלילה זה נרגע והיום נשאר הגרד באותה רמה ללא שינוי. רציתי לשאול מתי הפולוקנאזול מתחיל להשפיע? האם השיפור צריך להיות מיידי? האם הצריבה הגיעה כתוצאה מהכדור והאם זה תקין? האם לקחת את הכדור הנוסף בעוד שלושה ימים? תודה

הכדור לא אמור להחמיר המצב ושיפור אמור להיות מורגש תוך מספר ימים (לא יותר). רצוי לקחת את הכדור לפי ההוראות שקיבלצת מרופאך (במקרה זה לאחר שלשה ימים). אנחנו לרוב ממליצים על שלשה כדורים סה"כ (אחד כל שלשה ימים) אך זה לשיקול רופאך.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק