אחת מהשפתיים הפנימיות נפוחה באופן מוגזם

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/05/2019 | 00:55 | מאת: מודאגת

שכבתי עם חבר שלי במשך לא יותר מ15 דקות ולא באופן אינטנסיבי וברגע שהפסקנו הרגשתי לפתע בליטה עצומה מהפות והבחנתי אחר כך שאחת השפתיים מאוד מאוד נפוחה ואדומה, ראיתי את ההבדל העצום שבין השפתיים ואני פשוט לא יודעת מה לעשות או איך להקל על הכאב,הנפיחות לא ירדה ועברו כמעט שעתיים.. האם מדובר במחלת מין ? נורא מודאגת ומחכה לתשובה

לא ניתן כמובן לקבוע במה מדובר ללא בדיקה אך נפיחות כואבת חד צדדית בשפה יכולה, בין השאר, לנבוע מאבצס (זיהום חיידקי) בשפה או בבלוטת ברטולין לכן, באם זה לא חולף, יש לפנות לרופא.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק