שטיפה אינטימית קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

25/03/2019 | 21:23 | מאת: מיכל

היי. מזה שנה סובלת מקנדידה בנרתיק. אני תמיד מטופלת באגיסטן ובמשחות שונות. אני משתמשת בשטיפה אינטימית של פמינה אך אני מרגישה שזה מגרה לי את העור ואני שמה לב לאדמומיות בשפתיים התחתונות לאחר שטיפה. מבקשת המלצה לסבון ( אולי רצוי בכלל אל סבון) לשטיפה אינטימית. רצוי משהו לחום יום ולא לפיתרון חד פעמי.

אכן סבון ותכשירים לשטיפה עלולים לגרום לגירוי אצל חלק מהנשים ושימוש באל סבון אכן מומלץ. אם את מתכוונת גם לשטיפות פנימיות אז אנו לרוב לא ממליצים על שימוש בהן באופן רוטיני.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק