הפרשות וצריבה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

04/12/2014 | 11:27 | מאת: שירלי

אני סובלת הרבה זמן מהפרשות וצריבה בנרתיק. קיבלתי נרות וכדורי פלוקנול אבל זה לא עזר. עשו לי משטח מהנרתיק אבל זה יצא תקין. עשיתי גם בדיקות STD ויצא שיש לי אוריאופלזמה. הרופא רשם לי דוקסילין אבל חברה שהירא אחות אמרה שלא כדאי לי לקחת שזה יכול רק להחמיר. מה עלי לעשות?

06/12/2014 | 23:22 | מאת: ד"ר דן קלמן

הדוקסילין אמור לטפל בחיידק האוריאפלזמה. חיידק זה נפוץ מאוד ולרוב לא גורם לתסמינים אבל אם לא נמצאה סיבה אחרת לתסמינים, מניחים שייתכן ומה שגורם להם זה האוראפלזמה ומטפלים בה. חברתך כנראה התכוונה שאנטיביוטיקה יכולה להחמיר דלקת פטרייתית (קנדידה) אבל דוקא הדוקסילין לרוב לא עושה זאת לכן אין סיבה לחשוש ואפשר לקחת את קורס הטיפול. בכל מקרה באם הבעיה לא תפטר את מוזמנת לפנות למרפאתינו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקותחוזרותבנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק