קנדידה גלברטה האם מועבר ביחסי מיו

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/03/2019 | 18:34 | מאת: חנה

היי גילו לי קנדידה גלברטה בבדיקת משטח מהנרתיק. לקחתי כדור אחד פלוקנול 150 מג וטבליות נרתיקית ל3 לימים. הבנתי שהקנדידה מקורה במעיים ולכן צריך לעשות טיפול בתזונה וגם בחומצה בורית רציתי לדעת האם אני יכולה לקיים יחסי מין עם הפרטנר הקבוע שלי והאם הוא יכול להדביק אותי בזה מחדש בנרתיק אם יש לו את זה גם?

קנדידה (בכלל זה גלברטה) אינה נחשבת מחלה המועברת בדרכי מין למעט מצבים נדירים בהם לגבר יש ביטוי של קנדידה על איבר המין (מה שמכונה קנדידה בלניטיס).

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק