פטריה? דימום? היריון?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/02/2019 | 08:47 | מאת: סיון

בת 32, מחזור סדיר, במהלך החודש האחרון קיימתי יחסי מין לא מוגנים. הלכתי לרופא נשים שאמר שהוא רואה רירית עבה וזה סימן לבואו של המחזור וכן פטריה קטנה ולכן רשם נרות. שמתי נר אחד כמה ימים לפני הווסת ובאותו יום התחיל לי דימום, בהתחלה אדום ורוד ולאחר מכן אדום (טיפה בהיר ביחס לווסת קודמת), הזרם היה חלש ונפסק כעבור שלושה ימים. האם ייתכן שזה המחזור שהקדים או שזה בגלל הנר (לקחתי רק אחד)??? אני חוששת מהיריון ( לא מעוניינת כרגע)

כל שלושת המצבים ייתכנו. כדאי לפנות לרופא ועוד לפני כן לבצע בדיקת הריון ביתית.

03/03/2019 | 10:26 | מאת: סיון

תודה על תגובתך. ביצעתי בדיקת הריון ביתית, יצרה שלילית כעבור 4 דקות אולם יום למחרת הסתכלתי ויש פס שני חלש ממש. האם הגיוני?! או שכעבור יממה התוצאה לא רלוונטית?

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק