דימום משימוש בנרות אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/02/2019 | 01:52 | מאת: איגי

שלום וברכה אני 7 שבועות לאחר לידה, שומרת על טהרה, כבר שבוע שלא היה דם בכלל, היה גרד והפרשות פטרייתיות לכן קניתי נרות אגיסטן, כיממה לאחר תחילת השימוש ראיתי הפרשה מלווה בדמם קל מאד בצבע ורוד-אדמדם. שאלתי היא האם הדימום קשור לנרות האגיסטן? ואם כן האם הוא מהרחם או מצוואר הרחם או הנרתיק שכן סזה רלוונטי לי לנסיונות הטהרה. אודה לתשובה בהקדם

לא ניתן כמובן לקבוע מהו מקור הדימום המדוייק ללא בדיקה (זה יהיה ניחוש בלבד). נרות עלולים, במקרים מסויימים, לגרום לדימום קל (קל בלבד). באם הדימום לא חולף או מחמיר רצוי להיבדק ע"י רופא.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק