פטריית קנדידה בנרתיק .........

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/12/2018 | 17:25 | מאת: מיכל

עשיתי בדיקות שתן ומשטח של הנרתיק וקיחבתי תשובה שיש לי סטרפטקוק B ופטריית קנדידה בנרתיק עכשיו חםני שהגיעו התוצאות המצב התחיל להיות קשה כל האסור נםוח ןכבר גדול כמי פצעים עליו וזה ממש כואב לי לעשות פיפי אני כבר יומיים עם משחה 4 םעמיים ביון ומקפידה לעשות שטיפות ולוקחת כדורים שנתנו לי 4 פעמיים ביום אני לא מרגישה עדיין שיפור האם לוקח לזה סמח רב להחלים ?זה הגיוני ? או שאני צריכה להחליף תכשירים כרגע נתנו לי משחת אגיסטן ומשחה לזיהומים בנרתיק עברו יומיים אבל איני לא מרגישה שיפור ואני רק רוצה לניפטר מזה מהר ככל הניתן

בשל טעויות הקלדה שאלתך אינה ברורה. מכל מקום, סטרפטוקוקוס B לא אמור לעשות תסמינים כפי שתיארת ולרוב אין צורך לטפל בו (אלא לפני ובזמן לידה, אם זה המצב). בפטרייה בנרתיק ניתן לטפל בנרות, קרמים או כדורים (אך לא כאלה הנלקחים 4 פעמים ביום - כנראה זו אנטיביוטיקה...). אם טיפול שקיבלת אינו עוזר, מציע שתפני שוב לרופאך.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק