סובלת מפטריות חוזרות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/12/2018 | 19:46 | מאת: מירב אבו

היי ד״ר. אני בת 20,נמצאת בזוגיות קבועה כבר 3 שנים עם אותו הבחור. אני סובלת מהפרשות לבנות בנרתיק, כאבים בבטן תחתונה (באים והולכים, יכול להיות שבוע שכואב וחודש שלא מרגישה כלום), הרטיבות שלי למטה בזמן קיום יחסי מין היא נורא סמיכה ודביקה כזאת, ובנוסף, לבנה. אני סובלת ממלא פטריות בנרתיק, ברמה של פעמיים בחודש. לאחרונה התחלתי לשתות פריוביוטיקה 2 כדורים ביום, והמצב טיפה השתפר אבל עדיין הכל אותו הדבר, יש לי קושי במתן שתן, כאילו יש לי פיפי ואני לא מצליחה להוציא אותו(ויש פיפי אחרי מאמץ זה יוצא)... כל הרןפאים עושים בדיקת תרבית נותנים כדורים לטיפול בפטריה וזהו. עכשיו יש לי תסמינים רגילים של הפטריה: לבן, לא נעים לי כל הזמן, ריח, קושי במתן שתן(אם זה קשור) והפעם התרבית יצאה תקינה.. הלוואי ומישהו יציל אותי מהסבל הזה. איך אני מונעת את זה? מה בכלל יש לי שגורם לי לחיות ככה מפטריה לפטריה? ואם התרבית תקינה אז מה זה? אם יהיו לך תשובות עבורי, תבורך. תודה רבה רבה.

לצערי לא ניתן לעשות אבחון של מצבך באופן מדוייק מעל דפי האינטרנט ויש צורך בפגישת ייעוץ פרטנית בה יוחלט גם אם יש צורך בבדיקות נוספות. במרפאתנו אנו אכן עוסקים בדלקות חוזרות בנרתיק עם אפשרויות טיפול ייחודיות. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק